Skip to main content

Velkommen til “Rebild i Ord og Billeder”

Idéen med Rebild i Ord og Billeder er at få de gode fortællinger om de steder,
du er så glad for/ stolt af, at du gerne vil vise dem for dine gæster.

Projektet er omtalt på siderne 38 og 39 i det nummer af Derudad, som udkom i uge 24. Hvis du ikke har magasinet, kan du se siderne her.

På denne side bliver de indsendte bidrag lagt op, efterhånden som de indkommer. Bidragene bliver også lagt på foreningens Facebookside.

Vi du indsende et bidrag, så tryk på det grønne felt øverst til højre. Så kommer du ind på en side, hvor de nærmere vilkår er beskrevet, og hvor vi beder om forfatternavn, telefonnummer og e-mail adresse – så vi kan kontakte dig.

———————————–

Se de indsendte bidrag:

Du kan få hjælp til udarbejdelsen af din fortælling

Her er fortællingen om, hvordan Jens Gadgaards indlæg blev til. Det startede med at Jens lavede et opslag på Facebook, som jeg så, for jeg er ven og gammel kollega med Jens. Så jeg ringede til ham og spurgte, om ikke han syntes, der kunne et lille indlæg til Rebild i Ord og Billeder ud af det. Det mente Jens nok der kunne, men han vidste ikke helt hvordan formulering og opstilling ville være bedst. Det er ikke noget problem, for jeg kan hjælpe dig, lød mit svar.
Som sagt, så gjort. Jens inviterede mig til at gå turen sammen med ham og på det grundlag udarbejdede jeg så en tekst, hvor der var markeret plads til at Jens bl.a. kunne indsætte de danske sange, der løb gennem hans sind, mens han gik ture. Jeg var også kommet til at skrive noget, som var faktuelt forkert, og det rettede Jens så til. Samtidig tilrettede Jens teksten, så den fik hans personlige twist. Mvh Jens-Peder Vium.