Skip to main content

Arrangementet er afholdt

Guldbæk Vingård – det fulde udtræk

Hent 2-siders brochure om arrangementet her

Det fulde udtræk, betyder, at vi får den fulde pakke, alt inkl. som Vingården har at byde på. Kom med på en markvandring og oplev de høstmodne vindruer. Hør vinbonden, Jan Thrysøe, fortælle om det at dyrke vindruer på nordgrænsen for dens udbredelse. Kom derefter en tur med i vineriet og hør bl.a. om den alkoholiske gæring og den malolaktisk gæring og om vinens videre lagring frem til tapning på flaske. Efter dette samles vi i glashuset, hvor vi skal smage et udvalg af vinene og nyde Lone Thrysøes lækre tapas-retter. Her vil der også blive lejlighed til at spørge ind til diverse finurligheder vedr. vindyrkning på nordgrænsen for vinens udbredelse, fx hvad PIWI-druer betyder. Som afrunding på aftenen serveres en kop kaffe/the.Arrangementet finder sted umiddelbart inden vinhøsten går i gang.

Her kan du læse mere om arrangementet på Guldbæk Vingård