Skip to main content

Ambassadører

Rebild Turistforening har et ønske om at være til stede i hele Rebild Kommune. Godt nok er det den gamle Rebild Skørping Turistforening, der blev den fortsættende forening i forbindelse med kommunesammenlægningen for 10 år siden, men det ændrer ikke på, at det er foreningens opgave at være turistforening for hele Rebild Kommune.

For løse denne opgave er vi lige så stille i gang med at opbygge et netværk af ambassadører, der hver især kan bidrage til at gøre Turistforeningen synlig i deres lokalområde. Det kan fx ske ved at ambassadøren sætter plakater for vores arrangementer op, fx i forsamlingshuset, på biblioteket og/eller hos købmanden. Eller ambassadøren kan distribuere den 2-siders brochure, vi udarbejder til hvert arrangement, pr. e-mail. Nogle borgerforeninger har en Facebook-side, hvor de kan annoncere vores arrangementer. Alle tiltag, der kan styrke netværket omkring Turistforeningen er velkomne.

Vi har foreløbig ambassadøraftaler med følgende:

 Har du lyst til at være ambassadør for Rebild Turistforening, så send en mail til info@rebildturist.dk eller ring til Jens-Peder Vium på 4088 6833.